Επιστροφές / Ακύρωση

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα αγορασμένα προϊόντα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Εάν αποδεδειγμένα προϊόντα έχουν πωληθεί εσφαλμένα από το waxx.store.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά +302103005973 (Τρίτη - Παρασκευή και ώρες 13:00 - 16:00) ή με email στο [email protected] για να ζητήσετε αλλαγή. Μόλις επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα καλέσουμε την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω της οποίας λάβατε την παραγγελία σας να έρθει σε εσάς όποτε θέλετε και θα παραδώσετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία στον υπάλληλο της εταιρείας για να μας το φέρει. Μόλις παραδοθεί το προϊόν μας, την επόμενη μέρα θα σας στείλουμε το σωστό, φυσικά δωρεάν.

Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής βαρύνουν αποκλειστικά το Waxx .gr (εάν το προϊόν επιστραφεί από την ACS ή τον γενικό ταχυδρομικό ταχυμεταφορέα).

2. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιθεωρήσουμε τα προϊόντα μας πριν από την αποστολή για να αποφύγουμε τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν το προϊόν που αγοράζετε αποδειχθεί ελαττωματικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά +302103005973 (Τρίτη - Παρασκευή και ώρες 13:00 - 16:00) ή μέσω email στο office @ waxx .gr, για να ζητήσει αλλαγή. Μόλις επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα καλέσουμε την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω της οποίας λάβατε την παραγγελία σας να έρθει σε εσάς όποτε θέλετε, και θα παραδώσετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία στον υπάλληλο της εταιρείας για να μας το φέρει και να εξετάσει όλα προβλήματα *.

Για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία ενός προϊόντος (όπου είναι δυνατόν) μπορείτε να καλέσετε στο +302103005973 από Τετάρτη - Παρασκευή και από τις 13:00 έως τις 16:00.

Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής βαρύνουν αποκλειστικά το Waxx.gr (εάν το προϊόν επιστραφεί από την ACS ή τον γενικό ταχυδρομικό ταχυμεταφορέα).

3. Σε περίπτωση που έχετε αλλάξει την απόφαση αγοράς σας.

Εάν αλλάξετε την απόφασή σας να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών μέσω τηλεφώνου +302103005973 (Τετάρτη - Παρασκευή και ώρες 13:00 - 16:00) ή μέσω email στο [email protected] κατόπιν αιτήματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Το Μπορείτε να επιλέξετε άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (α) με την ίδια αξία, (β) χαμηλότερη τιμή (η διαφορά θα πιστωθεί στο όνομά σας για την επόμενη αγορά) ή (γ) υψηλότερη τιμή (η διαφορά θα χρεωθεί ).

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, η οποία γίνεται μέσω τράπεζας. Σε αυτή την περίπτωση, το συνολικό ποσό της επιστροφής θα αφαιρεθεί από τα έξοδα μεταφοράς (παράδοση - απόδειξη), τα οποία ανέρχονται σε 8 ευρώ.

Η αποκατάσταση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (δεν έχει χρησιμοποιηθεί), η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει υποστεί ζημιά ή φθορά, δεν έχει μολυνθεί ή καταστραφεί ή βρίσκεται σε κατάσταση διαφορετική από την αρχική του κατάσταση. Γι 'αυτό μας στέλνετε το προϊόν και αφού το παραλάβουμε και το ελέγξουμε, επιστρέφουμε τα χρήματα στον λογαριασμό που θα μας δώσετε εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα παράδοσης και επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

*** Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει πιστωτική / χρεωστική κάρτα ως μέθοδο πληρωμής και το προϊόν που έχετε επιλέξει δεν είναι διαθέσιμο στην αποθήκη μας, η πληρωμή / συναλλαγή θα ακυρωθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

1. Συσκευάζετε το προϊόν, χωρίς να λείπει κάποιο από τα εξαρτήματα που τυχόν διαθέτει, σε ένα μεγαλύτερο κουτί για την αποφυγή οποιασδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.

2. Μέσα στη συσκευασία θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει συμπληρωμένη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες η Φόρμα Αλλαγής / Επιστροφής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης της συγκεκριμένης φόρμας, μπορείτε να γράψετε τις πληροφορίες επιστροφής σε μια απλή κόλλα χαρτί και να την εσωκλείσετε στη συσκευασία επιστροφής.
Προσοχή: Δέματα επιστροφής/αλλαγής στα οποία δεν περιέχεται η Φόρμα Αλλαγής / Επιστροφής ή το απλό χαρτί με τις απαραίτητες πληροφορίες, ΔΕΝ θα ελέγχονται.

3. Αποστέλλετε το δέμα, με το πρακτορείο ταχυμεταφορών/courier μέσω του οποίου παραλάβαμε την παραγγελία σας, στην παρακάτω διεύθυνση:

Ladigue Ltd
Hristo Botev 92v, floor 9, 4000, Plovdiv, Bulgaria
Τηλ. +302103005973
Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τον κατάλληλο τρόπο και εταιρία αποστολής του δέματος.