Η εταιρεία μας

Η WaXx είναι διεθνές brand, που πουλά επιτυχώς σε περισσότερες από 35 χώρες. Πίσω από την WaXx υπάρχει μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών, που δίνουν το καλύτερό τους εαυτό για να λάβεις τις καλύτερες συμβουλές. Συμβαδίζουμε με όλες τις νέες τάσεις και εξελισσόμαστε συνεχώς, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων μας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας, διότι το πολυτιμότερο για εμάς είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.

Το WaXx είναι ένας τόπος για προσιτά, αποτελεσματικά και ποιοτικά προϊόντα αποτρίχωσης. Εμείς στη WaXx πιστεύουμε ότι η υγεία και η ομορφιά θα πρέπει να είναι προσβάσιμα αγαθά σε όλους, για αυτό και τα προϊόντα μας τα βρίσκεται σε ελκυστικές τιμές. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις στον οικονομικό σας προγραμματισμό για την αγορά των δαπανηρών καλλυντικών προϊόντων, βοηθώντας έτσι πολλές γυναίκες να αισθάνονται όμορφες και με αυτοπεποίθηση. Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές, έτσι ώστε εσείς - οι πελάτες μας - να απολαύσετε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά, χωρίς να ξεφεύγει ο οικονομικός σας προγραμματισμός. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικές τιμές και γρήγορη παράδοση.

Πού μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα της WaXx από τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα με αποστολή προς όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραφείο Ελλάδα

Ακολουθήστε μας: